Картридж Canon PG-46 Black

475 грн.

Виробник: Canon
колір: Black
Ресурс: 400 копій
Тип друку: струменевий
Колір чорнила: Black
Категорія:

Опис

Сумісність для принтерів:
CANON PIXMA E: E204, E304, E3140, E4240
CANON PIXMA INK EFFICIENCY E: E3340, E404, E414, E464, E474, E484